Збільшення інтенсивності обстрілів Херсона пов’язано з ротацією окупантів на лівому березі Дніпра

9 месяцев назад 0

В Херсонські ОВА пояснили причину збільшення інтенсивності обстрілів Херсона та околиць міста. 

За словами очільника військової адміністрації Олександра Прокудіна, окупанти провели ротацію особового складу на лівому березі Дніпра. 

"Така інтенсивність обстрілів повʼязана з ротацією ворожого війська лівобережжі. росія поповнила свої сили, які до цього розбили наші ЗСУ. Знищать і цих, але треба трошки почекати" , — пояснив Прокудін. 

Також голова ОВА закликав херсонців у найближчі кілька днів бути максимально обережними через збільшення обстрілів міста. 

"Ці терористи криють вогнем усе місто і обстріли продовжуватимуться! Наші Сили оборони докладають максимум зусиль, щоб вибити цю нечисть з нашої землі!" , — зазначив очільник адміністрації. 

Додамо, що за інформацією ОВА, минулої доби через російську агресію в області загинули четверо людей, ще 18 — дістали поранення. Під обстріл у Херсоні потрапили працівники комунального підприємства, один з яких від отриманих травм загинув на місці. Під артилерійський вогонь потрапили також волонтери громадської організації "Місто сили", які допомагали населенню долати наслідки теракту росіян на Каховській ГЕС.