Білозерська футбольна ліга

3 года назад 0

Чемпіонат ліги перевалив за екватор, все напруженішою стає боротьба у БФЛ.

Хоча потенційні лідери першості й не втрачали очки, але при цьому деякі клуби лише з боями “виривали” перемоги.

Так станіславська «Бригантина» пішла за нічийного рахунку 1:1 на перерву вдома у матчі з «Інгульцем». У другому таймі клас господарів відіграв свою роль, що вилилось у три забиті м’ячі в підсумку і, як наслідок, фінальний свисток арбітра зафіксував рахунок 4:1 на користь господарів поля.

Та який би не був рахунок, слід відмітити новостворений колектив «Інгульця» , котрий самовіддано б’ється у кожному матчі й особливо його п’ятнадцятирічного голкіпера Геннадія Степанченка, що рятує свою команду, не дивлячись на будь-який рахунок.

Дар`ївське «Динамо» здолало  вдома «Комету» 3:1, а правдинський «Цареводар» доволі несподівано, розгромно 1:7 поступився дніпровському «Грону».

Шосту перемогу поспіль здобула білозерська «Іскра». На цей раз “іскряни” здолали  6:1 доволі боєздатну «Атлантику».

З потугами 5:3 перемогла в токарівці «Понятівка», та й їх прямий конкурент у боротьбі за завітну сімку микільський «Темп» 6:2, був сильніший за олександрівське «Динамо» – 6:2.

Нарешті першу перемогу здобуло велетенське «Дніпро», поклавши на лопатки 11:1 благодатнівський «Старт».

У наступному турі зустрінуться: «Понятівка» – «Темп», «Атлантика» – «Дніпро Т», «Старт» – «Іскра», «Комета» – «Дніпро В», «Гроно» – «Динамо Д», «Інгулець» – «Цареводар», «Динамо О» – «Бригантина» .

Джерело: Футбол Херсонщини – Главная страница