Динамо призначило Михайличенка головним тренером

5 лет назад 0

Динамо оголосило про призначення спортивного директора клубу Олексія Михайличенка новим наставником команди.

Як повідомляє офіційний сайт київського клубу, завтра, 16 серпня, фахівець проведе перше тренування команди. Термін контракту не вказується, пише НВ.

За інформацією журналіста Кирила Крижанівського, тренер підписав угоду на два роки з опцією його продовження ще на один сезон.

Як і очікувалося, Вадим Євтушенко буде помічником Михайличенка в його тренерському штабі. Динамо обіцяє додатково оголосити про інших помічників.

Олексій Михайличенко народився 30 березня 1963 року. В якості гравця виступав за Динамо Київ (Україна), Сампдорію (Італія) і Рейнджерс (Шотландія).

Екс-півзахисник тричі вигравав чемпіонат СРСР і чотири рази — Кубок СРСР, один раз — першість Італії, п'ять разів — Шотландії. У складі Динамо Київ вигравав європейський Кубок володарів кубків 1986 року.

Як тренер працював із київським Динамо (2002-2004), національною збірною України і збірною України до 21 року. У цій ролі двічі вигравав чемпіонат України, один раз — кубок країни. Під його керівництвом молодіжна збірна була віце-чемпіоном Європи 2006 року.

Одружений, має двоє дітей.