«Дніпро» – «Рулав Одд» 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

3 года назад 0

19.09.21. УХЛ. Тур 1. “Фаворит-арена”.

«Дніпро» – «Рулав Одд» 0:5 (0:1, 0:2, 0:2)

Матч між «Дніпром» і харківським «Рула Одд», вперше стартував в УХЛ, можна було б назвати матчем дебютантів. З огляду на те, що херсонська команда будується майже з нуля, а зіграність ланок не перевіряв передсезонними турнірами, як в минулі сезони, то багато чого і відразу очікувати не доводиться.

Гості з перших секунд кинулися в атаку, але в рівних складах, як показав потім матч, шансів було небагато. А ось перше ж більшість вони використовували.  Філіп Лапков  точно кинув з-за пари гравців, що боролися за місце на п’ятачку, і став автором першої історичної шайби для «Рулав Одд» в УХЛ. У господарів був шанс зрівняти рахунок, але навіть маючи протягом хвилини на два гравця більше, заштовхати шайбу у сітку не вдалося.

Після перерви команди довгий час намагалися намацати пролом в обороні, але «вікінги» на цей раз відзначилися в меншості, піймавши на контратаці 2 в 1 «щук». А потім непотрібне видалення призвело і до третьої шайбі гостей.

У заключному періоді «Рулав Одд» помітно притиснувся до своїх воріт, але зуміли реалізувати ще два більшості, при цьому  Гліб Бандуркін  оформив дубль.

24 вересня «Дніпро» чекає серйозний іспит «Донбасом». Початок матчу о 18:00.

Шайби0:1  Лапков (Сурсов, більш.), 04:37,  0:2  Бандуркін (Наливайко, менш.), 36:20,  0:3  Жигалов (Кича, Бондаренко, більш.), 39:20,  0:4  Бандуркін (Канаплін, Бондаренко, більш.), 49:33,  0:5  Сарапульцев (Бандуркін, Бондаренко, більш.), 58:50.

«Дніпро» : Захарченко (Гурко); Ратушний (К) – Саврицький (А), Катрич – Кругляков, Панков – Бабчук; Микитюк – Хамматов – Алдамжаров (А), Целогородцев – Русаков – Кирющенков, Кашевко – Дворнік – Булах, Дуюн – Соляник.

«Рулав Одд» : Петров (Шевчук); Желудков – Пугачов (А), Канаплін – Жигалов, Наливайко – Мельников, Шамардін – Гузенко; Сурсов – Лапков – Єфімов, Бондаренко – Бандуркін – Кича, Басков – Секірко (К) – Сарапульцев, Абаджян – Пойманов – Олейник.