До збірної другої ліги увійшли п’ять футболістів з Херсонщини

7 лет назад 0

Фото Олександра Крупіци

Ось так завзято атакують енергетики.

Один з провідних спортивних Всеукраїнських сайтів Sport Arena після кожного туру чемпіонату країни з футболу серед команд другої ліги широко висвітлював ігри цього ешелону.

По завершені чемпіонату було складено символічну збірну сезону 2016-17 рр. Приємно що до неї увійшло п’ять футболістів з двох команд Херсонщини. Чотири з новокаховської «Енергії» та один з горностаївського «Миру».

Причому три енергетики у цьому списку під номером один. Це правий захисник Ярослав Прокіпчук (йому 25 років. Зіграв 30 матчів, забив 2 голи, віддав 9 результативних передач). Правий півзахисник Дмитро Шастал (21рік. 25 матчів 14 голів, 6 результативних передач) та нападаючий, капітан команди, другий у гонці бомбардирів ліги Роман Бочак (23 роки. 31 матч, 22 голи, 1 результативна передача).

Також під другим номером у збірну увійшов лівий захисник Андрій Дєдяєв, який став самим яскравим відкриттям сезону і найбільш перспективним футболістом другої ліги (22 роки. 9 результативних передач)

Під третім номером до збірної потрапив лівий півзахисник «Миру» Владислав Савченко, один з останніх старожилів команди (34 роки, 5 голів та 7 результативних передач).