ФК«Енергія» поступилася в контрольному матчі херсонському «Кристалу»

2 года назад 0

Херсонський «Кристал» 2 лютого зіграв черговий контрольний матч, цього разу в Новій Каховці з «Енергією», інформує Херсонська обласна асоціація футболу.

Треба відзначити, що в обох команд знаходиться багато молодих гравців на перегляді, які прагнуть проявити себе та в майбутньому зайняти місце в основі.

Перший тайм проходив у рівній боротьбі. На полі відчувалася невелика перевага гостей, яким вдалося створити більше небезпечних моментів та завдати більше ударів у площину воріт. На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

На другий тайм тренери зробили ряд замін. Початок тайму видався за «Енергією», вже на 47 хвилині 10 номер вийшов на ударну позицію, але захисник херсонців вчасно в підкаті «зняв» м’яч з ноги. Ще один небезпечний момент виник на 60 хвилині, після вдалої комбінації 11 номер господарів небезпечно пробив, але м’яч пройшов біля стійки. У свою чергу «Кристал» не реалізував майже стовідсотковий момент, коли 25 номер мав замикати навіс на дальню стійку, але не вистачило влучності. Після цього моменту «Енергія» реалізувала швидку контратаку, після влучання у каркас воріт м’яч підібрав Владислав Жавко, який і став автором першого голу.

Відповіді від «Кристалу» довго чекати не довелося – після розіграшу штрафного Владислав Кушнір влучним пострілом зрівняв рахунок, а через хвилину херсонці ледь не забили ще один.

Результативною видалася кінцівка зустрічі. На 77 хвилині Тимур Гогітідзе пробив за меж штрафної, м’яч торкнувся захисника та зрикошетив за шиворіт голкіперу 1:2. Та вже через 3 хвилини «Енергія» отримує можливість зрівняти рахунок, у простій ситуації «Кристал» «привіз» пенальті у свої ворота. Голкіпер херсонців зіграв надійно та 11 метровий удар відбив, але через кілька хвилин Владислав Бородай результативно завершує атаку господарів, замкнувши навіс головою 2:2.

Херсонці розвіяли бодай які думки про нічийний рахунок матчу, одразу розгорнувши стрімку контратаку, яку результативно завершив Данило Сербінов. Це був останній гол у цьому матчі. «Кристал» сьогодні виглядав сьогодні краще від суперника.

«Енергія» Нова Каховка – «Кристал» Херсон 2:3 (0:0)
Голи: Жавко (62), Бородай (82) – Кушнір (70), Гогітідзе (77), Сербінов (84).