Херсонські хокеїсти не змогли придбати ключки за майже 2 млн гривень

7 месяцев назад 0

КП "Обласний центр хокею" Херсонської облради не змогло провести тендер на закупівлю хокейних ключок. Це саме та закупівля, яка раніше активно обговорювалась у соцмережах та спричинила скандал. 

Нагадаємо, що раніше хокейний клуб "Дніпро" заявив, що закупає ключки за кошти спонсорів. На порталі Prozorro було оголошено дві подібні закупівлі, однак перша була відмінена через відсутність фінансування з місцевого бюджету.

Закупівля інвентарю за кошти спонсорів також не відбулась. Але через відсутність пропозицій від потенційних продавців хокейного інвентарю. Ймовірно буде оголошено новий тендер. 

Варто додати, що закупівлю хокейних ключок закидали скаргами до Держаудитслужби. 

"Створено дублікат тендеру. Вимагаю зупинити цей кримінал під час війни. Кошти повинні йти на обороноздатність країни. Це гроші платників податків, зокрема мої. Вимагаю зупинити процедуру та перенаправити на військові цілі, закупівлю засобів захисту, медичних засобів для потреб ЗСУ. 

Витрата недоцільна, нелогічна, некритична, нераціональна, неліквідна, та антидержавницька і протиукраїнська. Неприпустимі витрати під час війни. Завищення ціни. Невідповідність учасника" , — саме так виглядає скарга до Держаудитслужби.