«Спортивне сузір’я Херсонщини» — визначені кращі

6 лет назад 0

Фото Олександра Крупіци

Сьогодні, 11 січня, в обласному драматичному театрі імені Миколи Куліша відбулася урочиста церемонія «Спортивне сузір’я Херсонщини», де за підсумками змагань минулого року визначено найкращих у великій спортивній сім’ї області. Ось   кращі серед кращих.

У номінації «Краща спортсменка року»   переможницею стала заслужений майстер спорту зі срільби з лука Анастасія Павлова з Нової Каховки. Анастасія — чемпіонка України, бронзова призерка чемпіонату Європи, посіла п’яте місце на чемпіонаті світу.

 

Анастасія Павлова та Владислав Павлов. Фото Олександра Крупіци

«Кращим тренером року» визнано заслуженого тренера України зі стрільби з лука новокаховчанина Владислава Павлова, тренера Анастасії Павлової.

 

Микола Просторов.

У номінації «Кращий спортсмен року» переможцем став заслужений майстер спорту зі стрибків на батуті херсонець Микола Просторов . Він переможець командного чемпіонату України, чемпіон України в синхронних стрибках, срібний призер Х Всесвітніх ігор та виборов четверте місце на Кубку світу

 

Віталій Дубина.

А «Кращим спортсменом року» з неолімпійських видів спорту став Віталій Дубина . Він чемпіон України, переможець кубку світу, чемпіон Х Всесвітніх ігор з кікбоксингу WAKO

У номінації « Сенсація спортивного року» переможницею визнана триразова чемпіонка України з веслування на байдарках і каное Олена Скворцова .

Переможцями у номінації «Сильні духом» стали представники обласного «Інваспорту» каховчанка Юлія Кисельова, херсонки Світлана Півень та Яна Лебедєва. Їх захоплення легка атлетика.

Прихильник веслування на байдарках і каное херсонець Ігор Козлов став переможцем у номінації «Кращий у спорті ветеранів». Він триразовий чемпіон, триразовий срібний призер та бронзовий призер Всесвітніх ігор ветеранів.

Також окремими відзнаками нагороджені краща команда минулого року у ігрових видах спорту, чемпіон України з футзалу в екстра-лізі херсонський «Продексім». Серед ДЮСШ — Херсонська дитячо-юнацька школа №6, яка зайняла ІІ місце у Всеукраїнському огляд-конкурсі на кращий стан фізичного виховання та спорту у номінації «Кращі позашкільні навчальні заклади». А Херсонська обласна організація Федерації боксу України визнана кращою спортивною федерацією року Херсонщини.