З чемпіонату Європи херсонські важкоатлети повернулися з медалями

7 лет назад 0

Спортсмен із Скадовська, майстер спорту України, вихованець Херсонського вищого училища фізичної культури Дмитро Чумак ( 94 кг) виборов медалі на чемпіонаті Європи-2017 року з важкої атлетики, який проходив у місті Спліт (Хорватія).
Дмитро з сумою 388 кг став срібним призером змагань. За підкорену штанги вагою 174 кг в ривку спортсмен нагороджений «малою» бронзою, а «мале» золото українець отримав за поштовх в 214 кг.
Також успішно виступила і студентка ІІ курсу Херсонського вищого училища фізичної культури, майстер спорту України міжнародного класу Анастасія Лисенко. Вона здобула три срібні нагороди у ваговій категорії + 90 кг . З сумою 277 кг українка піднялася на другу сходинку п'єдесталу. У ривку і в поштовху вона здобула «малі» срібні медалі.
Ще одна представниця Херсонської області, майстер спорту України з важкої атлетики, спортсменка Херсонської школи вищої спортивної майстерності Анна Макарова (Пустоварова) у ваговій категорії + 90 кг посіла 6 місце з результатом 222 кг (ривок — 96 кг, поштовх — 126 кг).

Джерело