На вихідних в Херсоні працювало 200 маршруток

7 лет назад 0

Станом на 10:00 18 лютого 2017 року на вулиці Херсона вийшло 200 маршрутних автобуси із 574 наявних, та 32 тролейбуси. Про це повідомляє управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку Херсонської міської ради.

  • Станом на 10:00 19 лютого 2017 року на вулиці Херсона вийшло 200 маршрутних автобуси із 574 наявних, та 32 тролейбуси. Про це повідомляє управління транспорту, дорожньої інфраструктури та зв’язку Херсонської міської ради.

Таку інформацію було оприлюднено для місцевих жителів. З ранку, 20 лютого, херсонці відмічають частково задовільну роботу маршруток, але є випадки, коли місцеві зауважують на відсутність деяких рейсів:

«6 маршрут здається не ходить, моя дитина вже 40 хвилин стоїть на зупінці і жодного 6 автобуса», — нарікає Ірина Сергеева.

«6 маршрут не бачила, може вони є, але рідко. На зупинці о 7:30 стояло десь 25-30 людей, не менше. 35-а, 5-а, та 38-ма по дорозі від Черноморської до ХПТК жодної. В мене діти спеціально рахували автобуси» , — відмічає Тетяна Багмет.

Також, херсонці ініціюють нову акцію «підвезу херсонця!».

Суть акції в тому, щоб водії особистих авто підвозили безкоштовно людей, які стоять на зупинках і не можуть нікуди поїхати через страйк маршрутників.

Водій! Не будь жлобом! Якщо ти їдеш один або вдвох, то підвези когось. Може бути це вихователька або вчитель твого сина, а може просто хороша людина. Тобі це зовсім не складно! Може бути в цей час хтось так само допомагає твоєму близькому.