Херсонському вагонному депо виповнилося 50 років

Херсонському вагонному депо виповнилося 50 років

7 лет назад 0

02 червня виповнилося 50 років вагонному депо Херсон. З цієї нагоди в Обласному палаці молоді та студентів відбулося урочисте свято.

Нині Херсонське вагонне депо, це велике сучасне підприємство, яке є найбільшим депо Одеської залізниці.

Головною його цінністю є згуртований трудовий колектив, що налічує 495 працівників, які впевнено дивляться у майбутнє та забезпечують безпеку руху поїздів і безперебійну роботу залізниці на херсонському напрямку.

Керівництво та колектив Херсонського вагонного депо привітав заступник голови Херсонської ОДА Олександр Адамчик:

«Щодня вам довіряють свої долі і життя тисячі людей. Ви завжди виправдовуєте цю довіру, чітко і відповідально виконуючи свою роботу і продовжуєте славні традиції тих, хто стояв біля витоків заснування депо. Зі святом вас!»

Також Олександр Адамчик вручив подяки голови ОДА за багаторічну плідну працю на залізничному транспорті, високі показники у роботі, професіоналізм, активну участь у громадському житті колективу та з нагоди 50-річчя заснування виробничого підрозділу «Експлуатаційно-ремонтне вагонне депо Херсон» майстру виробничого підрозділу депо Херсон Олегу Євмен’єву та начальнику пункту технічного обслуговування вагонів станції Херсон виробничого підрозділу депо Херсон Андрію Перерві.