У Херсоні проведуть громадські слухання щодо розміщення кіосків

3 года назад 0

Тема МАФів і кіосків у Херсоні регулярно бентежить громадськість, адже чимало споруд розміщені незаконно. З цього приводу Херсонська міська рада запрошує на громадські слухання.

Відповідне розпорядження видав Херсонський міський голова Ігор Колихаєв. Херсонська міська рада вирішила ухвалити рішення «Про порядок отримання дозволу на розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Херсонської міської територіальної громади» — і з цього приводу організовують громадські слухання, результат яких необхідно обов’язково враховувати під час ухвалення даного рішення.

Громадські слухання можуть відвідати та взяти в них участь усі бажаючі мешканці Херсонської територіальної громади — при собі необхідно мати паспорт. Відбудуться слухання 29.06.2021, о 13.00. у великій залі адміністративної будівлі Херсонської міської ради (проси. Ушакова. 37).

Керівництво та координацію процесу підготовки громадських слухань (обговорень) поклали на департамент містобудування, архітектури та земельних ресурсів міської ради — його очолює Михайло Жаров.

Джерело