В Херсоні обговорюють бюджет на 2021 рік

3 года назад 0

В приміщенні великої зали Херсонської міської ради обговорюють з громадськістю проект бюджету на 2021 рік.

Перед присутніми виступив керівник Департаменту фінансів, депутат Херсонської міської ради (Блок Володимира Сальдо) Підперигора Роман Степанович.

Виконком забезпечив онлайн-трансляцію обговорення.

В залі присутні близько 75 осіб, більшість з яких – журналісти та члени Громадської ради при Херсонському міському голові. Також присутня секретар Херсонської міської ради Лугова (Нам тут жити) та депутат Дмитрієв Андрій Миколайович (Нам тут жити), депутатка Рукавішнікова (Нам тут жити).

Громадську раду незмінно (вже третє скликання) очолює Мошнягул Олександр Дмитрович.

Підперигора є підозрюваним у справі надання хабаря представнику поліції Антощуку, який розслідував діяльність приватних підприємств, що отримують оплату бюджетними коштами. Підозра не завадила Підперигорі зберігти посаду та знову обратись депутатом від політичної партії “Блок Володимира Сальдо”.

Антощук судився з Гандзюк, яка повідомила про те, як Антощук вимагає 3% з усіх “схем”, що використовуються в Херсонській міській раді.

На Гандзюк, радницю Херсонського міського голови, в.о.керуючої справами виконкому Херсонської міської ради, було скоєно замах з використання сірчаної кислоти. Гандзюк померла 4 листопада 2019 року. Родина Гандзюк вимагає 23 мільйони гривень компенсації.