“Замовнику” нападу на Гандзюк підчистили акаунт в соцмережі

6 лет назад 0

Ймовірному “замовнику” нападу на Катерину Гандзюк, Сергію “Оперу” Торбіну підчистили акаунт в соцмережі Facebook, прибравши фотографії з головою Херсонської обласної ради Мангером, головою Херсонської облдержадміністрації Гордєєвим та головою Федерації футболу України Павелко.

Приблизно в 20 числах вересня 2018 року з акаунту зникли всі пости та більшість фотографій, на яких Торбін позує з головою Херсонської обласної ради Мангером Владиславом Миколайовичем, головою Херсонської ОДА Гордєєвим Андрієм Анатолійовичем, головою Федерації футболу України паном Павелко та іншими чиновниками. Залишились лише фотографії Торбіна з “побратимами” з Добровольчого Українського Корпусу “Правого сектору”. Доступ до акаунту Торбіна в соцмережах могла мати дружина Торбіна. Як повідомила 5 жовтня 2018 року на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook координатор обласного Центру допомоги учасникам АТО (структура при Херсонській ОДА) Возаловська Наталія Володимирівна, на Торбіна чинять тиск, не пускають до нього дружину та відвідувачів.

Торбін відмовляється визнавати себе винним у справі нападу на Гандзюк.  В інтерв’ю виданню “Українська правда” кум Гандзюк, депутат Дніпровської райнної в місті Херсоні ради (Опозиційний блок) Власов Олександр Вадимович (перебуває зараз під домашнім арештом за побиття керівника обласної організації “Правого сектору” Наталі Вотеїчкіної та погром в офісі “Херсонської самооборони”) прокоментував, що особисто в 2014-му приймав Торбіна в “Правий сектор”, і що товаришував з ним до цього часу.