У Нововоронцовці починає роботу відділення стаціонарного догляду для людей похилого віку

3 года назад 0

Воно розмістилось у приміщенні колишнього хірургічного відділення місцевої лікарні.

У Нововоронцовській селищній громаді Бериславського району розпочало свою роботу відділення стаціонарного догляду для людей похилого віку. Про це повідомила селищна рада.

Відділення розмістилося в приміщенні колишнього хірургічного відділення місцевої лікарні і підпорядковано Нововоронцовському центру надання соціальних послуг. 

“Для забезпечення комфортних та належних умов проживання стареньким пожильцям закладу тривала велика та копітка роботи з проведення повного ремонту приміщення із заміною санвузла, душової кімнати, освітлення, забезпечення цілодобового водозабезпечення відділення, вапнування та фарбування згідно санітарно-гігієнічних вимог, а також упорядкування прилеглої території”, — йдеться в повідомленні селищної ради.

Також представники Нововоронцовської громади наголосили, що при розподілі майна центру надання соціальних послуг врахували потреби літніх людей, які залишились на постійному проживанні у Золотобалківському стаціонарному відділенні сусідньої Новоолександрівської громади. Всі меблі та матеріали обіцяють передати тамтешньому закладу соціального обслуговування.

Олександр ПІТОЄВ.