Розпався відомий музичний гурт «Время и стекло»

4 года назад 0

Український гурт "Время и Стекло", який входив в продюсерський центр MOZGI Entertainment, оголосив про завершення кар'єри.

Відомо, що термін їхнього контракту завершився у 2015 році, але вони його продовжили ще на 5. Відтак, 11 березня музичний гурт офіційно розпався, повідомляє 24 канал.

Про це заявили самі представники гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва та Олександр Завгородній (Позитив). Офіційна заява з'явилась на офіційній інстаграм-сторінці Олексія Потапенка – одного з засновників MOZGI Entertainment, а також на ютуб-каналі гурту. Відео має назву "Наше Время истекло…".

"Вчора ми випустили останній кліп групи "Время и Стекло". Це був наш великий відрізок життя, який зробив нас щасливішими, добрішими, виростив нас як артистів. Ми просто продовжуємо свій шлях і немає нічого такого поганого в тому, що кожний з нас як особистість, індивідуальність може продовжити свій шлях далі. Ми дійсно відчуваємо, що в цій групі ми зробили максимально все. Все це робилось для вас, все це робилось разом з вами, дякуючи вам. Ми вас дуже любимо, і у нас божевільний фанклуб, який ми також обожнюємо", – йдеться у заяві артистів.

Разом з цим, Дорофєєва та Завгородній оголосили, що в найближчі пів року вони готуватимуться до найбільшої події в їхньому житті – до останнього концерту "Время и Стекло" , який відбудеться 11 вересня в Палаці Україна.