Херсонських жінок-підприємців закликають виходити на зовнішні ринки

6 лет назад 0

Херсонських жінок-підприємців запрошують налагоджувати нові ділові контакти, обмінюватись досвідом між власницями бізнесу та обговорювати питання виходу бізнесу на зовнішні ринки.

 

Канадсько-Український проект з підтримки торгівлі й інвестицій (CUTIS), Херсонська торгово-промислова палата, Канадсько-Українська торгова палата та Бізнес-асоціація «Ми-Херсонці» запрошують на захід у форматі Світове бізнес-кафе «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки» , що відбудеться 15 березня 2018р. у м. Херсон за адресою:  вул. Гагаріна, 34а .

 

Формат « Світове бізнес-кафе »  передбачає налагодження нових ділових контактів, обмін досвідом між власницями бізнесу та жінками на керівних посадах, обговорення жіночого підприємництва, зокрема питання виходу бізнесу на зовнішні ринки:

1.         Які бар’єри існують на шляху до зовнішніх ринків?

2.         Які послуги з підтримки експорту могли б допомогти подолати ці бар’єри?

3.         Яким способом це зробити?

 

Цільова аудиторія  – жінки-підприємці та жінки-керівники підприємств Херсонської області, представниці малого та середнього бізнесу, експортери. Цей захід передбачатиме обмін думками та досвідом, що нагадує "брейнсторм", де кожна з Вас стане головним учасником процесу.

Також можна буде познайомитесь з Платформою SheExports – ініціативою для підтримки українських жінок-підприємців, активних учасниць міжнародних жіночих мереж, що координується та реалізовується Офісом з просування експорту.

Місце проведення:  конференц-зал ХТПП (м. Херсон, вул. Гагаріна, 34а).

 Початок реєстрації о 09:30, початок заходу – 10:00.

 

Попередня реєстрація обов’язкова —  https://goo.gl/forms/v9ZzTmgoRfqW85nl2 Програма додається (1сторінка).

Додаткова інформація: Тетяна Замниборщ (моб. тел. +38 (067) 553 02 99,

[email protected]), Лариса Пономаренко (моб. тел.. +38 (067) 553 28 37, [email protected]).

Дар`я Голік