До поліцейського сall-центру та відділків мешканці Херсонщини подали 595 заяв за добу

7 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 595 заяв і повідомлень, серед яких 113 заяв з ознаками кримінального правопорушення.Зареєстровано дві дорожньо-транспортних пригоди, в результаті яких два чоловіка були травмовані. 

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 32 протоколи, з них 4 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

До чергової частини Новокаховського відділу поліції звернувся 43-річний місцевий мешканець, який повідомив про те, що по вул. Першотравневій невідомий чоловік заволодів у заявника барсеткою, в якій знаходились мобільний телефон "Самсунг" та особисті документи. На розшук грабіжника орієнтований особовий склад поліції. Проводиться розслідування.

До call-центру 102 херсонської поліції звернулась 74-річна мешканка Корабельного району, яка повідомила про те, що за місцем мешкання заявниці сусідка здійснила крадіжку грошей в сумі 2200 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.В ході оперативно-профілактичного відпрацювання «Мак-2017» працівники Скадовського відділення поліції при проведенні санкціонованого огляду території домоволодіння 46-річного жителя с.Антонівка виявили та вилучили 17 кущів рослини, схожої на коноплю. Вилучене направлено на дослідження до Херсонського НДЕКЦ МВС України. Проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області