У Білозерському районі поліцейські знайшли безвісти зниклого 73- річного дідуся

4 года назад 0

Три доби поліція, громадськість, родичі та друзі шукали 73-річного мешканця села Кізомис, який ввечері повертався додому і зник. На третій день поліцейські розшукали дідуся в підвалі покинутого будинку. На щастя, він був неушкоджений, але дуже виснажений. Зараз чоловік у лікарні, його життю нічого не загрожує. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Ввечері 2 листопада дідусь із своїм 65-річним другом повертались з гостей додому. Він пересувався погано і йшов позаду свого товариша.

На півдорозі товариш озирнувся, але його супутника поруч не було. Тоді 65-річний чоловік повернувся назад тією ж дорогою, але друга так і не знайшов. Він зателефонував родичам зниклого і разом з ними шукав дідуся майже всю ніч.

Самостійні пошуки результатів не дали, і тому наступного дня вони звернулися в поліцію.

За словами начальника Білозерського відділення поліції Олександра Гайдука, правоохоронці приступили до пошуків одразу після отримання заяви. Для цього в населений пункт були направлені три окремі поліцейські групи. Взагалі у пошуках взяли участь близько півсотні людей: депутати селищної ради, родичі, а також небайдужі місцеві жителі — рибалки, мисливці та фермери.

Дві доби поліцейські з громадськістю прочісували вулиці, городи, поля, плавні та лісосмуги поблизу села. Нарешті вчора ввечері поліцейські знайшли чоловіка у підвалі покинутого будинку на околиці села. Вхід до нього був майже закритий бетонною плитою. Дідусь був дуже виснажений і ледве тримався на ногах. Він так і не зміг пояснити співробітникам поліції, як він опинився в цьому будинку.

Правоохоронці одразу ж викликали швидку допомогу. Чоловіка забрали в районну лікарню, де наразі триває його обстеження. Дідусь ще дуже слабкий, але його життю і здоров'ю нічого не загрожує.