У Генічеському районі Херсонщини поліція перейшла на посилений режим несення служби

6 лет назад 0

Вказівкою начальника ГУНП в Херсонській області А.І. Мерікова, з 07.11.2017 року особовий склад поліції Херсонської області переведений до посиленого режиму несення служби. Така позиція керівництва поліцейського відомства викликана через ускладнення оперативної обстановки в області та Україні заголом. 

Під час проведення інструктажу з особовим складом, начальник Генічеського відділу поліції ГУНП в Херсонській області Андрій Лещенко зосередив увагу підлеглих на оперативному реагуванні при отриманні інформації щодо будь-яких правопорушень, на попередження злочинів, наголосив про суворе дотримання заходів особистої безпеки поліцейських під час несення служби, довів до правоохоронців інформацію щодо криміногенної ситуації на території Генічеського району. 

"Мешканці району повинні відчувати себе у повній безпеці, а тому Генічеський район знаходиться під пильним контролем поліції. На сьогоднішній день ми значно посилили патрулювання в усіх місцях масового перебування людей, на залізничних вокзалах, автовокзалі, ринках, перевіряємо транспорт на в'їзді та виїзді з Генічеська, згідно наявних орієнтувань, зупиняємо підозрілих осіб для перевірки документів та поверхневого огляду, так як наш район є прикордонно-контрольованим. Сьогодні такі заходи — необхідність", — зазначив Андрій Лещенко.

До уваги узяли й те, що у Генічеському районі додатково тривають заходи щодо посилення контртерористичного режиму. Тож людям слід із розумінням ставитися до підвищених заходів безпеки, адже вони необхідні для мирного та спокійного життя усіх громадян. На період відпрацювання задіяний весь особовий склад Генічеського ВП ГУНП. У разі ускладнення криміногенної обстановки у різних місцях, кількість поліцейських нарядів буде корегуватися.

— Ці комплексні профілактичні відпрацювання спрямовані на протидію злочинності, розкриття тяжких та резонансних злочинів, виявлення та вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї та вибухових речовин. Сподіваюся на повне розуміння нашої роботи з боку громадян, ми зі своєї сторони можемо запевнити: у нас достатньо сил та засобів для належного забезпечення порядку", — підсумував Андрій Лещенко.

джерело —  Генічеський Відділ