У Херсоні поліція встановлює обставини стрілянини в Північному мікрорайоні

7 лет назад 0

6 жовтня близько 14:15 в call-центр 102 херсонської поліції від невідомої жінки надійшло повідомлення, що в Північному мікрорайоні по вул.Вишнева поблизу супермаркету «Екомаркет» чутно постріли. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, керівництво обласного главку поліції та Херсонського відділу поліції, екіпажі управління патрульної поліції в м.Херсоні.

На місці події поліцейські встановили, що двом громадянам, які перебували в легковому автомобілі, невідомі особи спричинили вогнепальні поранення та втекли на автомобілі «Деу Ланос». За вказівкою начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова на території міста був введений оперативний план «Перехоплення».

Постраждалі прооперовані, загрози їх життю немає. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" через ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин". Проводяться першочергові слідчі дії.

Поліція звертається до громадян, які можуть надати корисну інформацію щодо обставин вчинення злочину та осіб зловмисників, терміново звернутися до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

Відділ комунікації поліції в Херсонській області