У Новій Каховці поліція затримала раніше судимого, який скоїв розбійний напад на жінку

6 лет назад 0

Жертвою зловмисника стала жителька міста Нова Каховка. Жінка ввечері поверталася додому, коли помітила, що слідом за нею йде невідомий чоловік. Він переслідував її кілька хвилин, після чого підбіг та намагався виривати сумочку. Жінка кликала на допомогу і чинила опір, після чого зловмисник став погрожувати їй предметом, схожим на ніж. Відібравши сумку, невідомий втік. Жінка втратила майже 3 тисячі гривень та мобільний телефон. Суму збитків вона оцінила в понад 5 тисяч гривень.

Потерпіла описала поліцейським прикмети нападника. Працівники Новокаховського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, встановили особу підозрюваного та затримали його.

— Ми встановили, що зловмиснику 24 роки, він житель Горностаївського району, наркозалежний та раніше судимий за крадіжки і наркозлочини, — повідомив заступник начальника Новокаховського відділу поліції Андрій Ювченко.

Затриманий пояснив, що гроші потерпілої витратив, а її мобільний телефон обміняв на інший в Херсоні на території автостанції.

У поліцейських є усі підстави вважати, що чоловік причетний до інших злочинів на території міста.

Зловмисник взятий під варту, відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.187 Кримінального кодексу України "Розбій" (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років).

Відділ комунікації поліції Херсонської області