Інформація щодо наслідків складних погодних умов на території Херсонської області

6 лет назад 0

Cтаном на 21:00 22 січня інтенсивність снігопадів суттєво збільшилась. Спостерігались сильні опади у вигляді мокрого снігу, на узбережжі Чорного та Азовського морів переважно дощу, налипання мокрого снігу та ожеледь на дротах і деревах, на дорогах ожеледиця, посилення швидкості вітру до 15-20 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини, снігові замети, утворення та збільшення висоти снігового покриву до 20-30 см. Автомобільних заторів на дорогах загального користування не зафіксовано. Продовжуються роботи по розчистці доріг. Працює 40 одиниць техніки Херсонського Облавтодора які працюють по області, та у місті 6 одиниць техніки херсонського КП «Дорожник». 

На цілодобовому чергуванні від Головного управління ДСНС України у Херсонській області всього знаходиться 25 одиниць техніки та 103 чоловіка особового складу, оперативна група та допоміжна техніка високої прохідності, яка повністю готова до функцій за призначенням.

За 22 січня від служби порятунку Херсонщини на допомогу громадянам та автотранспорту було задіяно 9 одиниць техніки та 30 чоловік особового складу у Бериславському, Нововоронцовському та Каховському районах. 

Також на території області розгорнуті 68 пунктів обігріву для громадян. 

ГУ ДСНС в Херсонській області