В Херсоні поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві жінки

6 лет назад 0

В Херсоні 51-річний чоловік ножем вбив співмешканку свого знайомого. Причиною стало втручання жінки у чоловічий конфлікт. В Херсонський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря. Він розповів, що, приїхавши на виклик, виявив тіло жінки з колото різаними пораненнями грудної клітини. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Загиблою виявилася 39-річна місцева жителька. Жінка винаймала приміщення у дворі, де проживала разом зі своїм співмешканцем. Зі слів сусідів, пара ніде не працювала, постійно пиячила і вела антигромадський спосіб життя.

Поліцейські з’ясували, що того дня в гості до цивільного подружжя прийшов знайомий. Компанія разом випивала, а коли горілка закінчилась, то господар вирішив купити ще пляшку. Повернувшись, він побачив, як гість чіпляється до його співмешканки. Між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Жінка хотіла заспокоїти чоловіків, але гість схопив ніж та вдарив потерпілу в грудну клітину. Після чого втік.

Як розповів заступник начальника Херсонського відділу поліції Андрій Коршун, підозрюваного затримали через три години після скоєння ним злочину. Затриманим виявився 51-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», чоловіку повідомлено про підозру. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Херсонської області