У Херсоні грабіжник молодих дівчат засуджений на 4 роки позбавлення волі

5 лет назад 0

Влітку минулого року в Херсоні жертвами грабіжника стали чотири дівчини віком від 16 до 19 років. Зловмисник підбігав до дівчат ззаду, хапав за шию та погрожував фізичною розправою, якщо жертва не віддасть сумку та золоті прикраси. Нападник забирав у потерпілих сережки, ланцюжки, каблучки, а також сумки з усіма особистими речами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції затримали зловмисника, коли він намагався відібрати сумку у чергової жертви. Дівчина чинила опір та кричала, це почули перехожі та поспішили на допомогу. Зловмисник втік, але за півгодини його затримали поліцейські.

Затриманим виявився 48-річний уродженець міста Одеса, він п’ять разів судимий за майнові злочини. Золоті прикраси та телефони заявниць він продав та здав у ломбард, виручені за них гроші витратив.

Були відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Суд визнав чоловіка винним у всіх інкримінованих йому злочинах та призначив покарання у вигляді 4-х років позбавлення волі.