У Херсоні розпочав тренерську діяльність всесвітньо відомий дзюдоїст

6 лет назад 0

Починаючи з 2018 року в Херсоні розпочинає свою тренерську діяльність майстер спорту міжнародного класу Ренат Мірзалієв. Для Херсонщини спортсмен такого рівня – це визначна подія, адже в здобутках Рената такі титули: чемпіон Європи серед кадетів (1997р.), призер Всесвітніх юнацьких ігор (1998р.), чемпіон світу серед молоді (2000р.), чемпіон Європи (2001р.), переможець та володар «Золотого поясу» І-го Міжнародного турніру з дзюдо серії «Гран-прі» (2001р.), чемпіон світу серед ветеранів (2013р.). Враховуючи величезний практичний досвід здобутий на татамі, Мірзалієва Рената було вибрано головним тренером збірної Херсонської області Федерації спортивного, бойового самбо та дзюдо.

В процесі розвитку та становлення майстерності спортсмена, важливим є своєчасна підказка та допомога людини, яка сама неодноразово виконувала ці та інші кидки, захвати, прийоми. Тому однією з першочергових задач Рената, як головного тренера, буде, враховуючи вміння та навички отримані від особистого тренера, «відшліфувати» техніку наших дзюдоїстів, які братимуть участь в Чемпіонатах України. Задля цього Федерація спортивного, бойового самбо та дзюдо організовує дні боротьби, майстер-класи, навчально-тренувальні збори, куди запрошуємо бажаючих підняти свою майстерність та поспілкуватися з Мірзалієвим Р.

На останок додамо, для вихованців відділення дзюдо Херсонського вищого училища фізичної культури була приємною несподіванкою новина, що тренуватися, підвищувати свою спортивну майстерність вони будуть під керівництвом всесвітньо відомого спортсмена-дзюдоїста Мірзалієва Рената Мааріфовича.