У херсонському водоканалі запевняють, що робота очисних споруд не є причиною смороду

6 лет назад 0

Неприємний аромат, який стоїть у місті протягом декількох днів викликає все більше запитань у містян, які залишаються без відповідей. Херсонці почали "будувати" свої  припущення щодо джерела "аромату". Одним з них є сморід від роботи очисних споруд херсонського Водоканалу. Вчора гучну заяву з цього приводу зробив місцевий мешканець Роман Завгородній. Варто зазначили, что робоча группа облради перевірила роботу очисних споруд, але порушень не знайшла.

Сьогодні директор "Херсонводоканаду" Михайло Чемерис влаштував своєрідну екскурсію на об'єкті, яка мала на меті розвіяти припущення стосовно вини комунального підприємства у смороді, який стоїть у Херсоні.

"Ми, як мешканці цього міста занепокоєнні ситуацією, яка складалася в місті у зв'язку з неприємним запахом, але хочу повідомити, що "Херсонводоканал" працює у штатному режимі і ніяких збоїв у роботі централізованої каналізаційної системи не відбувалося. На насосних станціях "стоїть" запах міської каналізації, але ніяк не курячого посліду, який покриває місто останні декілька днів", — зазначив Чемерис.

Директор комунального підприємства особисто показав увесь процес роботи очістних споруд і запевнив присутніх, що вода, яка проходить обробку є цілком безпечною, а тим паче не смердить. Чемерис навіть скуштував вже очищену воду.

Автор: Антон Костюк