В 1/16 Кубку України «Таврія» поступилася «Олександрії»

2 года назад 0

Сьогодні, 22 вересня, в Мар’янівці (стадіон «Мар’янівський») відбувся матч 1/16 Кубку України з футболу. Сімферопольська «Таврія» на своєму полі приймала команду з Прем’єр ліги – «Олександрію». Не дивлячись на поразку 1:3, кримчани змогли дати бій своєму більш статусному супернику.
«Таврія» : Герасименко, Максименко, Заїка, Чмеленко, Чеботаєв (Білокінь 59), Клочко, Яцик (Барладим 25), Ковальов, Богданов (Доля 46), Захарченко (Кривич 77), Бочак (Бойко 59).Запасні: Онопко, Каранга, Вакулінський, Гура.Головний тренер: Юрій Чумак.
«Олександрія» : Горох, Бабогло (Мельник 62), Стецьков, Гринь (Дришлюк 38), Спінеллі (Андрейчук 62), Бухал, Кожушко, Мустафаєв (Калюжний 67), Демченко, Копина, Рибалка.Запасні: Єрмаков, Базаєв, Чубатий.Головний тренер: Юрій Гура.
Голи : Барладим 34 (пен.) – Рибалко 2, Кожушко 24, Демченко 80 (пен.). Попередження : Рибалка 15, 33; Дришлюк 43, Калюжний 74. Вилучення : Рибалка 33.
«Олександрійці» вже до середини першого тайму, завдяки голам Рибалка та Кожушка, повели в рахунку 2:0. До честі футболістів нашої команди, вони не знітились і не опустили рук. На 34 хвилині, після вилучення гравця суперників, Барладим реалізував пенальті і звів відставання в рахунку до мінімуму 1:2.
У другій сорокап’ятихвилинці кримчани, заволодівши ініціативою у грі, пішли вперед, намагаючись переломити хід поєдинку. Нажаль, футболісти «Олександрії» змогли витримати атакуючи запал сімферопольців і забити вирішальний третій м’яч. Голом з пенальті відзначився Демченко.
Підсумковий рахунок 1:3 на користь гостей, які проходять далі, у 1/8 фіналу Кубку. У свою чергу, «Таврія» вже цієї неділі, 26 вересня, зіграє черговий матч чемпіонату України. Суперником кримчан на виїзді буде «Скорук». Поєдинок відбудеться в Нікополі, на стадіоні «Електрометалург».