Відлов бродячих собак у Херсоні триває — минулого тижня їх відловили аж 17

6 лет назад 0

З 22 по 27 січня, у Херсоні працівники МКП “Гарантія” відловили 17 безпритульних тварин.

За інформацією комунального підприємства, роботи з відлову собак проводилися за такими адресами: вул. Крилова, 9, вул. Миру, вул. Генерала Алмазова, 39, просп. Ушакова/вул. Залізнична, вул. Небесної Сотні, вул. Бучми, вул. Гімназична/вул. Філатова, вул. Кулика (у районі супермаркету “Фреш”), біля ФТЛ та лікарні ім. Тропіних, у Антонівці та Кіндійці, а також у районі Херсонського залізничного вокзалу.

Причиною виїзду бригади собаколовів за вказаними адресами є звернення містян зі скаргами.

Відповідно до Програми поводження з безпритульними тваринами у Херсоні на 2016-2020 роки та на виконання Правил утримання домашніх тварин гуманній евтаназії підлягають лише невиліковно хворі та агресивні тварини, інших тварин буде стерилізовано, промарковано спеціальними кліпсами та після перетримки у притулку для тварин відпущено в ареал їхнього мешкання.

Притулок для безпритульних тварин у Херсоні працює з 8 до 17 години щодня, крім вихідних, за адресою: вул. Бурназяна, 14а.

Повідомити працівникам притулку про агресивну або хвору тварину, а також проконсультуватися щодо утримання домашніх тварин можна за телефонами: 26-42-12; (050) 200-77-62; (068) 363-70-29.

інф. Департаменту ЖКХ Херсона
фото Любимый Херсон