У Херсоні водій маршрутки виштовхав з салону дитину, яка хотіла скористатися пільгою

6 лет назад 0

Херсонські маршрутники ну ніяк не хочуть виправлятися…

Про черговий випадок маршрутного свавілля у фейсбуці повідомила активістка Євгенія Вірлич і звернулася до начальника транспортного управління Марини Віркун:

Оцю потвору-водія (пардон, але це правда), пані Марино, дуже прошу покарати за всією жорсткістю, яка лише можлива у даному випадку. "Ремпобуттехніка" у звичному репертуарі.

Цей водій ВИГНАВ з маршрутки дитинку-школяра, який хотів проїхати як пільговик. Хлопчик показав посвідчення. І все одно водій його ВИШТОВХУВАВ з маршрутки.

Поліцію викликали, заяву написали. Думаю, наведеного мною буде достатньо для того, аби ця сволота НІКОЛИ не виходила на маршрути громадського транспорту. Виправдання цьому немає!

Усім нагадую, що за подібних випадків дії приблизно наступні: 1. Оплачуємо повний проїзд дитини — вона має проїхати. 2. Фотографуємо водія, а на виході — номер авто. За можливості — відео салону. 3. Викликаємо 102 і фіксуємо факт порушення. Якщо при цьому візьмете двох свідків з салону, буде ідеально. 4. Пишемо скаргу (можна електронну) на міського голову ([email protected]), де в довільній формі викладаємо суть порушення і прохання розібратись у даній ситуації.

Не соромтесь і витратіть зайві 20 хвилин свого часу, аби наступного разу Ваша дитина не потрапила до подібної халепи, а потім ми не дивувались, чому така влада погана. 

Влада починається з кожного з нас.