Промоутер Бріедіса вважає, що Усик в небезпеці

6 лет назад 0

Менеджер і промоутер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Майріса Бріедіса (23-0, 18 KO), Ел Сієста, впевнений, що латвієць доставить чимало проблем в ринзі володарю пояса WBO Олександру Усику (13-0, 11 КО).

"Бріедіс дуже розумний, хитрий, він сам собі детектор брехні. Він один з тих людей, які добре роблять те, до чого торкаються. Якось ми їхали в машині і звучало радіо, а Майріс підспівував. Тоді я подумав, що він непоганий співак.

У Майріса найбільший інстинкт виживання, який я коли-небудь бачив. Бріедіс може зламати те, що не ламається, — це проявляється і в ринзі. Його дуже складно побити. Олександр Усик? Він в небезпеці, так як Бріедіс дуже хороший в прочитанні емоцій.

Наша команда дуже напружено працює. Ми всі працюємо на високому рівні заради результату. Майріс є професіоналом, і його стосунки з членами команди бездоганні. Його тренер — професійний спортсмен з 20-річним стажем. Він знає все про спортивну науку і про те, як отримати максимальну віддачу від своїх спортсменів. Він розумний і відмінно розбирається в боксі. У наставника Бріедіса є своя академія боксу в Латвії, так що наша команда досить обізнана", — зазначив Сієста в коментарі FightTalk.net.

Нагадаємо, 27 січня в Ризі Олександр Усик проведе бій з латвійським боксером Майрісом Бріедісом в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS).