Андрій Гордєєв: «Інвестори готові вкладати кошти у розвиток Херсонщини»

Андрій Гордєєв: «Інвестори готові вкладати кошти у розвиток Херсонщини»

7 лет назад 0

Сьогодні, 9 червня, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв провів перемовини з представниками компанії «XINDACHENG GROUP» : Лі Ченгху – генеральний менеджер та Каша Чен – менеджер з міжнародних продажів.

У ході розмови сторони обговорювали питання щодо перспектив налагодження співробітництва в сфері капельного зрошування в Херсонській області.

«Зараз у нас справжній інвестиційний бум, іноземні інвестори не бояться вкладати гроші в нашу область, не дивлячись на те, що ми межуємо із тимчасово окупованим Кримом. Адже ми готові на правовому та законодавчому рівні надати допомогу зарубіжним бізнесменам та створити максимально комфортні умови для співпраці», — зазначив Андрій Гордєєв.

Генеральний директор ПП «Полімер-Агро» Володимир Рожко проінформував, що вони докладають маркетингові зусилля, щоб вартість матеріалів, які використовують у зрошувальних системах мала максимально низьку ціну — вдвічі меншу, ніж в інших аналогічних виробників. При цьому якість продукції залишається на високому рівні.

Лі Ченгху подякував за дружній прийом і висловив бажання до подальшої співпраці.

Результатом перемовин з китайськими інвесторами стала домовленість найближчим часом відвідати потужне підприємство «Сокар», що в Азербайджані.