Мангеру зробили пікет, флешмоб, хештег, сторінку та рамки профіля

5 лет назад 0

На підтримку голови Херсонської обласної ради (ВО “Батьківщина”) Мангера Владислава Миколайовича встигли провести пікет у Києві, організувати флешмоб “Я=МАНГЕР”, створити тег #вимагаюПРАВДИ, завести нову сторінку в соціальній мережі Facebook та створити рамки профіля.

12 лютого 2019 року розпочався розгляд в суді, мета якого – призначення запобіжного заходу для Мангера, якого підозрюють у замовленні вбивства в.о.керуючої справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радника Херсонського міського голови Гандзюк Катерини Вікторівни. Гандзюк облили кислотою, вона померла через 96 днів.
Підозра Мангеру грунтується на свідченнях двох інших підозрюваних, Павловського (помічника-консультанта народного депутата Паламарчука (БПП)) та Торбіна, які, нібито, чули від третьої особи, підозрюваного Левіна (Москала), що все це замовив “Ніколаєвіч”. По батькові Ніколаєвіч(Миколайович) – це і Мангер (Владислав Миколайович), і заступник голови Херсонської ОДА Рищук (Євген Миколайович). В іншій частині свідчень вказано, що замовляв “Ніколай”. “Ніколай” – це, наприклад, депутат Херсонської обласної ради (Радикальна партія Ляшка) Ставицький, радник Мангера на громадських засадах. Левін працював радником Ставицького і зараз переховується в Домініканській республіці. Ставицький знаходиться в зоні АТО, але періодично його бачать у Херсоні.
Протягом 72 годин після оголошення підозри Мангеру мають обрати запобіжний захід.
Тим часом Ляшко повідомив про розпуск фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Херсонській обласній раді.