Осолодкін розлучив Зеленського

5 лет назад 0

Осолодкін Сергій Анатолійович, Заслужений журналіст України, головний редактор газети «Акценти», художній директор «Радіо «АКС», доцент (за сумісництвом) кафедри журналістики Інституту філології ЧНУ імені Петра Могили, написав матеріал про кандидата в Президенти України Володимира Зеленського.
Матеріал було опубліковано на сайті ІА “Херсонці” у розділі “Блоги” під заголовком “Херсонцям про феномен «ЗЕленського»”.

Загалом матеріал складається з більше ніж 10 коментарів різноманітних спеціалістів та діячів та має багато посилань на сайт ZNAJ.UA. Може скластись враження, що писав Сергій Анатолійович за коментарями на чийсь сторінці в соціальній мережі Facebook. У самому матеріалі є граматичні помилки та неточності. Зокрема, Осолодкін чомусь вважає, що Зеленський не має дружини, цитуємо:
“У його штабі готуються запустити проект, в якому кандидат буде шукати собі дружину. І це не жарт, кажуть, що весілля можуть поєднати з інавгурацією?”

Легкий пошук дає нам як прізвище дружини Зеленського – Олена Зеленська (Кіяшко), так і їх спільний знімок.

Ось посилання на улюблений сайт пана доцента , який передрукував матеріал “Теленедели” . Чому пан доцент не зміг цього зробити – загадка.

Раніше Осолодкін шукав сатаністів.