Подлєсний подав декларацію

5 лет назад 0

Депутат Херсонської міської ради (Самопоміч, позафракційний) Подлєсний Аркадій Васильович. Декларацію про доходи за 2018-й рік Подлєсний подав 15 лютого 2019 року.

Щоправда, подав депутат декларацію в якості радника Херсонського міського голови. Нагадаємо, що у 2016-му році Аркадія Подлєсного разом із Віктором Трамбовецьким затримали правоохоронці під час спроби передачі неправомірної вигоди. Простіше кажучи, хабаря. Однак, вже майже два з половиною роки тривають розслідування та судові засідання, а Аркадій Васильович спокійно займається депутатською діяльністю та обіймає посаду радника Херсонського міського голови, причому в якості штатного працівника, тобто “на зарплаті”, пише “Херсонський вісник”.

Та сама зарплата у пана Подлєсного у 2018 році склала 138571 грн., тобто близько 11 547 грн. на місяць – це нарахована сума. “Чисті” ж виплати складають трохи більше 9 тис. грн. на місяць.

Як і минулого року, родина Подлєсних має квартиру, зареєстровану на дружину Акркадія Васильовича. Із доходів – тільки зарплата Аркадія Васильовича, соціальна виплата дружини Юлії та зарплата доньки Аріни, яка працює в міському управлінні молоді та спорту. Щоправда, тут якась плутанина – тому Подлєсний подав 18 лютого 2019 року виправлену декларацію, в якій зазначено, що в Управлінні молоді та спорту працює не донька, а дружина. В іншому цифри співпадають.

Заощаджень родина не має.