Поліція перевіряла нелегальний бізнес херсонського депутата

2 года назад 0

Співробітники херсонської поліції вчора перевіряли законність існування приймального пункту вторсировини, поблизу міського сміттєзвалища.

Про це повідомило джерело у правоохоронних органах і підтвердили співробітники полігону ТБО.

«Поліція працювала на полігоні до самої темряви. Намагалися з'ясувати на підставі чого працює пункт прийому вторинної сировини. Викликали на місце депутат Віктора Сухокобілина, але той не приїхав», — розповіло джерело.

Пояснення давала співробітниця КП «Екополіс» Ніна Дудченко.

Нагадаємо, що депутат міської ради від партії Ігоря Колихаєва Нам тут жити Віктор Сухокобилін, ще восени обладнав за кошти комунального підприємства приватний майданчик, на якому приймає у «старателів» вторсировину. Окрім цього, за наказом депутата, якому мер віддав звалище, територію полігону огородили валом і ровом, аби конкуренти Сухокобиліна не збирали його сміття. 

Загальний вид бізнесу Сухокобиліна (листопад 2021 року)

Для цього він використав два ларька, які КП Сервіс-опт демонтувало за рішенням виконкому на Таврійському.
Очевидно, що «підприємство» Сухокобиліна працює без жодного дозволу, реєстрації та документів, а покриває його роботу диреторка КП Екополіс.

За словами працівників полігону, сьогодні зранку працівники нелегальної прийомки були знову на місці.
«Приймали сировину з 6 до 7 ранку, після чого втікли», — розповіли вони.

Цікаво, що поліція прийшла перевіряти бізнес депутата з більшості Колихаєва, в той час, як мер Херсона повністтю контролює керівника облсполіції Прокудіна, якого повернув на керівну посаду, і так і не звільнили, як планували, наприкінці 2021 року. 

Мост