527 заяв- кримінальна хроніка Херсонщини за минулу добу

6 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 527 заяв і повідомлень, серед яких 112 заяв з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 2 ДТП з потерпілими, внаслідок якого 2 особи отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 57 протоколів, 4 з них за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Єдиний Центр 102 поліції Херсонщини надійшла заява 27-річного місцевого жителя. Він розповів, що невідомий, шляхом вільного доступу, скоїв крадіжку мобільного телефону «iPhone 6». За даним фактом проводиться перевірка.

В Чаплинське відділення поліції звернувся 37-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що з його банківської картки невідома особа зняла гроші в сумі 8000 гривень. Поліція встановлює усі обставини події. За даним фактом проводиться перевірка.

В Генічеський відділ поліції звернувся 53-річний місцевий житель про те, що вночі невідомий проник до його гаражу, звідки незаконно заволодів мопедом «Хонда». За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області