Будні херсонської поліції: шукають вкрадену доїлку, а знаходять наркотики

7 лет назад 0

На Херсонщині з приватного господарства вкрали сільгоспобладнання на 21 тис. грн.

В єдиний центр 102 поліції Херсонщини надійшло повідомлення про крупну й доволі нестандартну крадіжку в Олешківському районі. Власник сільської господи, повернувшись додму, помітив, що замок на будинку зламаний, а майна поменшало. Крадії прихопили з собою крупний і дорогий вантаж: генератор, доїльний апарат, електромотор тощо, загалом приблизно на понад 21000 гривень. Отож тепер поліція шукає і вкрадене добро і злодіїв.

Проте, знайти не шукаючи вдалося у мешканця Корабельного району м.Херсона — наркотичні речовини. Працівники поліції під час поверхневого огляду 38-річного місцевого жителя виявили та вилучили речовину зеленого кольору, рослинного походження, із пряним запахом коноплі. Усе вилучене направлено на дослідження.НА ловця, як то кажуть і звір біжить…

До речі, про полювання: у Каховському районі в ході проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання 46-річного місцевого жителя поліцейські виявили та вилучили 114 патронів калібру 5,6 мм. Звісно, без дозволів. Усе вилучене направлене на дослідження.

Загалом же за минулу добу до правоохоронців надійшло 510 заяв і повідомлень, серед яких 130 заяв з ознаками кримінального правопорушення.На дорогах зареєстровано 1 ДТП з постраждалим
За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції склали 56 протоколи, з них 4 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Відділ комунікації поліції Херсонської області