Енергопостачальна компанія попереджає про шахраїв

4 года назад 0

«Херсонська обласна енергопостачальна компанія» закликає своїх споживачів бути уважними та попереджає про шахраїв, повідомляють прес-службі Товариства.

«Останнім часом до нас почали надходити скарги наших абонентів стосовно отримання смс-повідомлень від «Енергозбут». Де вказано особовий рахунок з довільним набором цифр та повідомленням про борг. Далі йдеться, що «за несплати об’єкт буде подано в реєстр на відключення». В тексті не вказуєтьсяза що борг. Офіційно заявляємо – це шахрайська підробка

Просимо наших споживачів бути надзвичайно уважними та недовіряти подібним проявам.

Наголошуємо, ТОВ «ХОЕК» від власного імені надсилає споживачам електричної енергії інформаційні повідомлення про заборгованість за спожиту електроенергію, проханням сплатити заборгованість, вказуючи номер телефону 0552-316-333. В жодному разі не погрожуючи відключенням. Сплачувати рахунки за спожиту електроенергію необхідно виключно за реквізитами, які вказані в рахунках за електроенергію або на сайті ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія», — говорить директор ТОВ «ХОЕК» Світлана Макаренко.

ТОВ «Херсонська обласна енергопостачальна компанія» звернулося з відповідною заявою до правоохоронних органів і просить споживачів: за найменшого сумніву у достовірності послань, які їм надходять, телефонувати до кол-центру компанії за номером телефону: 0552-316-333, 0552-316-336.