Херсонщина знову під обстрілом російських військ: поранені дві людини

1 год назад 0

Російські війська протягом доби 14 лютого 38 разів обстріляли Херсонщину. Гатили з РСЗВ, мінометів та артилерії. Дві людини отримали поранення. Про це у Telegram  Херсонська ОВА.

За даними міськради, війська РФ  Херсон 11 разів. Під вогнем були мікрорайон Острів та Антонівка. Пошкоджені медичний заклад та житлові будинки.

Російська армія протягом доби обстріляла населені пункти Бериславської, Нововоронцовської, Новоолександрівської, Новорайської та Тягинської громад, п в Telegram керівник РВА Літвінов.

Пошкоджені будівля сільської ради, аптеки, станція швидкої медичної допомоги, багатоповерхівки та господарські споруди. В місті Берислав одна людина поранена.

Що відомо

  • Російські війська 14 лютого обстріляли передмістя і саме місто Херсон та райони 30 населених пунктів області.
  • Протягом доби 14 лютого, російські війська обстріляли Херсон, передмістя та понад 25 населених пунктів. Серед них — Білозерка, Зимівник, Дніпровське, Велетенське, Антонівка, Золота Балка, Гаврилівка, Берислав, Веселе та Інгулець.
  • Армія РФ двічі за день атакувала лікарню в Херсоні. Снаряди пошкодили дах одного з корпусів, вибуховою хвилею вибило вікна. Загиблих та поранених немає.
  • У Бериславі під обстріл армії РФ потрапила станція швидкої медичної допомоги. Пошкоджена будівля станції та службові автомобілі. Водій "швидкої" отримав поранення.