Херсонські патрульні виявили у водія шприці та кілька ампул із, імовірно, забороненими речовинами

5 лет назад 0

На вулиці Залізничній сьогодні близько 1-ї години ночі патрульні помітили автомобіль ВАЗ-2108, у якого не працювала права фара. Інспектори вирішили його зупинити. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

У салоні крім водія перебували ще двоє пасажирів – хлопець і дівчина. Чоловік за кермом під час спілкування з поліцейськими почав поводитись підозріло. Він ніби щось ховав, потім знов діставав і ховав. Також охоронці порядку помітили в громадянина ознаки наркотичного сп’яніння. Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку. В її результаті інспектори виявили в транспортному засобі та у водія 3 шприци із прозорою речовиною, схожою на наркотичну, кілька ампул з медичними препаратами, серед яких 2 з написом «Димедрол», ніж, а також пристрої для вживання заборонених речовин. Чоловіка затримали й викликали на місце слідчо-оперативну групу. Виявлене вилучили для проведення експертизи.

Потім охоронці порядку доправили водія до медичного закладу для проходження огляду. Однак там він відмовився від законного проходження обстеження в повному обсязі. На 52-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 125 (Інші порушення ПДР) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Потім його передали слідчим.