Житель Херсонщини в гаражі вирощував коноплі

2 года назад 0

Чергового винахідливого наркоділка викрила поліція. 38-річний житель Каховки переобладнав гараж під вирощування конопель. Будівлю господар фактично перетворив на ботанічну лабораторію: ізоляція від зайвої вологи, ультрафіолетове освітлення, система кондиціонування та вентиляції, полив та удобрювання рослин. Нарковмісні коноплі вирощувалися в горщиках, наче кімнатні квіти. Насіння «ботанік» замовляв через інтернет. 

Під час обшуку вдома в городянина оперативники та слідчі вилучили вже готову до збуту марихуану та все начиння для висадження і вирощування конопель. Попереду – експертиза та слідство. 

«Після проведення усіх необхідних експертиз чоловіку буде повідомлено про підозру за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Слідчі дії тривають», — повідомили у відділі комунікації ГУНП в Херсонській області.

Марина САВЧЕНКО

Фото ГУНП.