Мешканець Нової Каховки отримав 3 роки ув’язнення за наркозлочини та скоєння крадіжки

4 года назад 0

В грудні минулого року новокаховські поліцейські ввечері під час патрулювання в місцевому парку помітили чоловіка, який курив та розпивав спиртні напої. В ході бесіди чоловік зізнався правоохоронцям, що має при собі в кишені заборонені речі та видав інспекторам шприц, наповнений ацетильованим опієм. Правопорушник був доставлений у міський відділ поліції для надання свідчень. А за даним фактом відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонщини.

Затриманим виявися неодноразово судимий 45-річний місцевий мешканець. Він розповів поліцейським, що шприц начебто знайшов біля лавки у парку. А так як він є наркозалежним, тому вирішив залишити знахідку собі.

Після опитування чоловіка відпустили додому. Але по дорозі він побачив велосипед, який був припаркований біля місцевого медичного центру. Наркозалежний скористався тим, що поблизу нікого не було, сів на чужий двоколісник та поїхав. Але наступного дня до зловмисника навідались поліцейські та вилучили викрадений велосипед.

Новокаховським відділом поліції були відкриті кримінальні провадження за незаконне зберігання чоловіком наркотиків та скоєння крадіжки. Суд визнав його винним в інкримінованих злочинах і призначив зловмисникові покарання у виді позбавлення волі строком на три роки.