«Прямо зараз кришать наших пацанів», — 205-а бригада ЗС РФ в оточенні під Херсоном, Z-воєнкорові тривожно

8 месяцев назад 0

На Херсонському напрямку в пастці опинилася рота зі складу 205-ї бригади ЗС РФ, командири кинули своїх солдатів на забій.

Російський Z-воєнкор Романов підтвердив чутки про те, що рота 205-ї мотострілецької бригади ЗС РФ опинилася у пастці на Херсонському напрямку. Групу відправили на самогубну місію, після чого кинули.

З тривожним постом пропагандист виступив уранці 25 серпня, передає .

Про оточення роти напередодні повідомив російський військовий Єгор Гузенко "Тринадцятий". Він запевняє, що угруповання застрягло на лівому березі Дніпра на Херсонщині в районі островів, де зазнає тяжких втрат. Постачання та евакуації немає. Уранці інформацію підтвердив і Романов.

"205-я бригада. Прямо сейчас на острове крошат наших пацанов всем, чем можно… Парни выявляют цели, ведут, шлют координаты, но дальше начальника разведки информация не уходит. Командир роты с бойцами попытались выдвинуться на эвакуацию парней. Их остановили. Командира роты в психушку отправили силой под предлогом "там никого нет". Вся рота встала за командира роты, и теперь им угрожают уголовкой. Еще двоих командиров, кто поддержал, закрыли… Командир бригады о сложившейся ситуации наверх докладывать боится" , — повідомив Z-воєнкор.

За його даними, на острови роту заводили серед білого дня 24 серпня фактично на очах ЗСУ. Звичайно, нічим хорошим для окупантів це не закінчилося.

Романов також опублікував скрін повідомлення одного з бійців цієї 205-ї бригади. Військовий РФ скаржився, що офіцери зневажають особовий склад і вимагають кошти.

"Давно уже пора раком поставить е**чую нашу 205-ю бригаду. Су*а, мы все делаем за свой счет, в ремонт техники вообще вкладываем кучу бабок. А если ломается, так сразу "все пи**расы" и угрожают переводом, или сразу переводят. Борода и шевроны — это сейчас самый страшный враг. Есть еще у саперов комбат — м**зь кон**ная подполковник Щелоков, самый страшный мародер: тащит все, что неправильно лежит… За малейший проступок тянет бабки от 50К до 300К либо перевод куда-нибудь… Ну а Тимофеев вообще м**зь. Самое хорошее слово, что я слышал на совещании в сторону нас офицеров — это пи***ас. Короче, м**зи ко**еные!” — написав окупант.

Раніше Романов охарактеризував влучним словом "пі**ець" становище російської армії на Херсонському напрямку.