Спробу самогубства видав за вуличну різанину чоловік на Херсонщині

3 года назад 0

Мешканка міста Олешок на Херсонщині ледь не зомліла з переляку: ввечері до хати ввалився її чоловік, весь у крові, з порізаною шиєю. Розмазуючи цю кров по всьому тілу, сп’янілий 45-річний глава родини пояснив, що в сквері біля супермаркету на вулиці Олімпійській встряв у бійку з невідомим.  Котрий несподівано і різонув його ножем по шиї, після чого втік.

Жінка викликала машину «швидкої допомоги», яка відвезла пацієнта до клінічної лікарні імені Лучанського в Херсоні. Там рану зашили – на щастя, вона виявилася не глибокою, і артерії не зачепила. Отримавши від медиків інформацію про напад, до її перевірки долучилися правоохоронці. Вони опитали свідків (імовірне місце злочину було досить людним, скільки той скверик знаходиться всього за кількадесят метрів від супермаркету), але ніхто не бачив і не чув про якусь бійку у сквері. Не було там і її ознак. Тож оперативники вирішили ще раз опитати пораненого. І отримали несподіваний «сюрприз».

— Під час бесіди городянин зізнався, що рану на шиї заподіяв себе сам – під впливом алкоголю у нього раптом прокинулися суїцидальні наміри. А схаменувшись, історію про напад невідомого просто вигадав, аби пояснити дружині наявність поранення. Про це він і написав зустрічну заяву до поліції. Тож з’ясувалося, що звинувачувати у заподіянні тілесних ушкоджень нікого – швидше постраждалий найперше має сам із мотивами свого вчинку розбиратися, — поінформував начальник Олешківського відділення Національної поліції, підполковник Вадим Ковальчук.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ.