Вбивче поєднання «ШАРКа» і FPV-дрона: ЗСУ дістали російську САУ під час роботи

4 месяца назад 0

Наші військові знищили ще одну ворожу артилерійську систему на лівому березі ХерсонщиниДжерело: 

Збройні Сили України знищили чергову російську самохідну артилерійську установку, 152-мм САУ “Мста-С” — машину окупантів вполювали бійці Центру спецоперацій А СБУ, кадри ураження оприлюднив у соцмережах волонтер Сергій Стерненко.

Чергова знищена дроном російська САУ Мста-С????

На лівому березі Херсонщини воїни ЦСО А СБУ вполювали російську самохідну установку прямо на вогневій позиції.

Жирна ціль згоріла після удару вашого дрона.

САУ 2С19 Мста-С — пріоритетна ціль та одна з найбільш далекобійних одиниць…

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) Машину вполювали за допомогою українського розвідувального безпілотника типу “ШАРК” від “Укрспецсистемс” (входить до складу NAUDI). Далі на ворожу САУ спрямували FPV-дрон, який влучно поцілив у машину противника прямо під час роботи розрахунку. Через влучання сталося потужне загоряння ворожої машини.

Як відзначається, САУ “Мста-С” російського окупаційного війська була знищена на лівому березі тимчасово окупованої частини Херсонщини, де останнім часом було уражено низку артилерійських систем противника.

Наприклад, раніше Defense Express розповідав, як наші військові з HIMARS знищили ворожу РСЗВ БМ-21 “Град” у Херсонській області, з якого ворог обстрілював село на Миколаївщині.

Знищення разом із екіпажем російського Града, який обстрілював Миколаївщину.

Учора на лівому березі Херсонщини оператор ССО вполював російську БМ21 одразу після того, як вона вела вогонь по с. Дніпровське Миколаївської області.

Внаслідок удару вашого дрона машина РСЗВ…

— Serhii Sternenko ✙ (@sternenko) Крім того, раніше цього тижня на каналі “Сили оборони півдня України” оприлюднили відео, як наші артилеристи уразили дві ворожі РСЗВ БМ-27 “Ураган”, які також вполював розвідувальний безпілотник типу “Шарк”.