Вночі російські війська обстріляли Херсон: поранені три людини

9 месяцев назад 0

Вночі російська армія вдарила по житлових кварталах Херсона. Поранені три людини.

Про це йдеться в Telegram голови ОВА Прокудіна.

Це сталось близько другої ночі. Двоє чоловіків, 48 та 44 роки, отримали важкі поранення, у 85-річної жінки – травми середнього ступеня тяжкості. Усіх поранених ушпиталили, йдеться у повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонської області 13 серпня 2023 року Під ранок російська армія обстріляла Велетенське Білозерської громади. Тяжкі поранення отримав 28-річний чоловік. У нього діагностували 70% опіків тіла – обличчя, тулуба, рук, ніг та дихальних шляхів. Він перебуває у реанімаційному відділенні.

Вдень армія РФ з РСЗВ вдарила по Станіславу. Загинули дві людини, є поранений. Серед загиблих пастор християнської церкви Микола Тачишвілі. Зруйновані та пошкоджені п'ять приватних житлових будинків.

У Широкій Балці внаслідок обстрілів загинула родина з п'яти людей: двоє чоловіків та жінка, а також дівчинка, якій було 23 дні. Пізніше в лікарні помер 12-річний хлопчик.

Також армія РФ поцілила в магазин у Комишанах. Поранені 49-річний чоловік та 51-річна жінка. У Золотій Балці внаслідок російських обстрілів пошкоджені щонайменше пʼять житлових будинків. 61-річну жінку з уламковими пораненнями шпиталізували.

Близько 11:30 російські військові з артилерії обстріляли житлові квартали Херсона. Поцілили у багатоповерхівку та поблизу неї. Троє людей поранені, двоє — у важкому стані.

Російські військові обстріляли Новокаїри Милівської громади. Поранено 61-річного чоловіка.

Ввечері російські військові обстріляли з авіації та артилерії Білозерку. Пошкоджені щонайменше дванадцять будинків. Поранення отримала 31-річна жінка та чоловік, їм надають медичну допомогу.

Також армія РФ скинула на Одрадокамʼянку три керовані авіабомби. Зруйновані кілька будинків.