Вночі російські військові обстріляли Херсон: двоє людей поранені

8 месяцев назад 0

В ніч на 3 вересня 2023 року російська армія обстріляла Херсон, поранені двоє людей, повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

Як повідомив Толоконніков, обстрілі міста стався близько 01:00. Поранені чоловік і жінка, яка вийшла подивитися на обстріли. У неї рване осколкове поранення щоки.

"Також близько 22:00 росіяни обстріляли Білозерку. Чоловік похилого віку отримав поранення ніг. Внаслідок обстрілу загорівся будинок, пожежу загасили рятувальники" , — сказав керівник пресофісу ОВА.

За вчорашню добу армія РФ суттєво посилила обстріли Херсонської області — випустили 510 снарядів. За словами Толоконнікова, це найбільший обстріл за останній тиждень.

Що відомо про обстріли Херсонщина 2 вересня 2023 року За даними Генштабу, протягом доби на Херсонському напрямку війська РФ обстріляли​ понад 10 населених пунктів. Серед ​них Михайлівка, Новоберислав, Миколаївка, Тягинка, Херсон та Первомайське.

​В ніч на 2 вересня російські війська обстріляли Херсон. Осколкові поранення отримали дві людини. Одній надали допомогу на місці, другу шпиталізували.

Зранку під обстрілами РФ перебувала Миколаївка Бериславського району. Поранена жінка, яка під час обстрілу, поралась на власному городі. На Ольгівку та Львове скинули авіабомби.

Війська РФ вдарили керованими авіабомбами по Одрадокам'янці на Херсонщині. Загинув чоловік, двоє поранених.​