У Таврійську росіяни відкривають гаражі вибухівкою

7 месяцев назад 0

Останнім часом фіксується все більше випадків мародерства та викрадання особистих автомобілів місцевого населення з боку російських військовослужбовців. Про це повідомляє Центр національного спротиву у Телеграм.

"Підпілля зафіксувало викрадення окупантами автомобілів в Чаплинці, Залізному Порту, Малих Копанях та інших містах й селах",  — зазначається у повідомленні.

За інформацією Центра, серед росіян панують панічні настрої через успішні дії Сил оборони. Рядовий склад армії рф все частіше обговорює плани щодо втечі із тимчасово зайнятих населених пунктів.

Також у Центрі додали, що у випадках, коли місцеві намагаються відстояти своє майно, російські військові відкривають по ним вогонь.

"Днями, за таких обставин, росіянами була вбита жінка в селі Ольгино",  — зазначили у Нацспротиві.В одному з місцевих телеграм-каналів Каховського району також про грабежі гаражів з метою викрадення автівок пишуть жителі Таврійська. Зазначають, що при цьому окупантів хтось “наводить”. Відкривають гаражі вибухівкою. А для прикриття займаються грабежем під час обстрілів.