«З перебитими ногами чекаємо на евакуацію» — чого ще чекають російські військові на лівому березі Дніпра

2 месяца назад 0

Окупанти скаржаться на свій снарядний голод та його відсутність у ЗСУ.

Російський опозиційний телеграм-канал «МОБИЛИЗАЦИЯ I Новости I Что делать?»  відео, на якому російські військовослужбовці скаржаться на те, що вони вже другу добу чекають на евакуацію з траншеї в Кринках.
Весь цей час вони лежать у «притулку» під безперервними обстрілами. Їх мали евакуювати, але поки що за ними ніхто не прийшов. Чоловіки розповіли, що в них залишилися лише цигарки, якими поділились товариші по службі. Вода та їжа закінчилися.

    Російські військові кажуть, що в районі Кринок українська артилерія працює активніше, ніж російська, і називають брехнею повідомлення про снарядний голод у ЗСУ: «Б'ють цілодобово і безперервно, касетами сиплють».
    В імпровізованому окопі окупанти чекають на евакуацію або хоча б на погану погоду – «щоб можна було піти, бо "пташок" літає неміряно».
    Тим часом Американський інститут вивчення війни ISW з посиланням на російського військового оглядача , що російські командири нижньої ланки продовжують давати фальщиві звіти російському військовому командуванню про успішні та точні російські удари по українських позиціях з використанням важких вогнеметних систем.